Muziek Nieuws

 • Maroon 5 haalt omstreden Japanse vlag uit tourlogo na boosheid in Zuid-KoreaMaroon 5 haalt omstreden Japanse vlag uit tourlogo na boosheid in Zuid-Korea
  Maroon 5 heeft een omstreden Japanse vlag van de website gehaald nadat het tot boze reacties in Zuid-Korea leidde. Zuid-Koreaanse media melden dat de vlag is vervangen door een foto van de band. Lees meer »
 • De Dijk geeft vijfde afscheidsconcert in de Ziggo DomeDe Dijk geeft vijfde afscheidsconcert in de Ziggo Dome
  De reeks afscheidsconcerten van De Dijk wordt verder uitgebreid. De band zou al op 24 september en 1, 2 en 3 oktober optreden, maar daar komt nu ook nog een show op 23 september bij. Volgens het agentschap van De Dijk zal het bij deze vijf concerten blijven. Lees meer »
 • Gitarist Carlos Santana wordt onwel tijdens optredenGitarist Carlos Santana wordt onwel tijdens optreden
  Gitarist Carlos Santana is dinsdagavond tijdens een optreden in Michigan onwel geworden. De 74-jarige muzikant werd een tijdlang behandeld op het podium en uiteindelijk door ambulancepersoneel afgevoerd. Zijn manager heeft aan People laten weten dat het goed gaat met Santana. Lees meer »
 • R. Kelly niet langer onder permanente bewaking, zanger zou niet suïcidaal zijnR. Kelly niet langer onder permanente bewaking, zanger zou niet suïcidaal zijn
  R. Kelly krijgt niet langer extra permanente beveiliging in de gevangenis. Eerder werd die maatregel ingesteld om te voorkomen dat de zanger zich van het leven zou beroven. Amerikaanse officieren van justitie laten dinsdag weten dat de maatregel niet langer nodig is, meldt Reuters. Lees meer »
 • Goldband blijft gewoon optreden ondanks gebroken been van zangerGoldband blijft gewoon optreden ondanks gebroken been van zanger
  De Haagse band Goldband zal in de zomermaanden gewoon blijven optreden. Dat het been van zanger Boaz Kok na een sprong van het podium op Rock Werchter in het gips zit, houdt de groep niet tegen. Dat beklemtoonde Kok dinsdag in het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV. Lees meer »
 • Gat in het schema: wat gebeurt er als een festivalartiest ineens corona heeft?Gat in het schema: wat gebeurt er als een festivalartiest ineens corona heeft?
  Het drukbezochte festival Down the Rabbit Hole had afgelopen weekend te kampen met meerdere last-minute afzeggingen, onder meer wegens coronabesmettingen. Een optreden gaat wel vaker niet door op het laatste moment, maar corona heeft die kans vergroot. Wat gebeurt er als een artiest vlak voor het geplande optreden geen acte… Lees meer »
WordPress RSS Feed Retriever door Theme Mason


Ice Radio

geen playlist maar passie

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background